Новини

ДОРОШ екранізував у Греції своє кредо – неквапливо тішитися життям

8 ноября 2018

Зйомки легкої романтичної історії проходили в Греції. «Ловити потрібно кожну мить!» – головне послання відео, режисером якого став кліпмейкер Тарас Голубков.

«Одна незабутня зустріч. Один день, як одна мить. Двоє людей випадково перетинаються, після чого усі події стають суцільним атракціоном емоцій, – розповів про кліп Тарас. – Увесь процес зйомок був максимально комфортним. Нам хотілося зафіксувати цю історію на цікавих атмосферних і колоритних вуличках Греції. У кадрі з’явилися й реальна майстерня з вичавлювання оливкової олії, і яхт-клуб, і закритий для сторонніх бар, дуже стильний і камерний. Ми зробили все так, як планували, нічого не змінили в початковому сценарії. І фраза «Сердце танцует!» вичерпно все пояснює».

За словами співака, він старається бути максимально відкритим і чесним у всіх своїх піснях. І «Сердце танцует» – не виняток.

«Сам трек цілковито відповідає моєму життєвому кредо! Це позитивне, легке, навіть святкове ставлення до всього, і геть не важливо, понеділок сьогодні чи п’ятниця, – усміхнувся ДОРОШ. – Коли хлопці зі знімальної групи починали поспішати самі і квапити всіх, я завжди говорив: «Не треба поспішати! Давайте насолоджуватися кожним моментом!»

Іще артист подружився з головною героїнею кліпу – грецькою акторкою та моделлю Іоанною.

«У нас не було жодних мовних бар’єрів. На хвилі піднесеного настрою ми спілкувалися й розуміли одне одного з півслова», – додав ДОРОШ.

Прем’єра кліпу «Сердце танцует» відбудеться сьогодні, 8-го листопада, у «ДК Прем’єр» на телеканалі М1.