Новини

Дуа Ліпа вичитала тролів, які розкритикували її пост

25 июля 2018

У нині видаленому повідомленні виконавиця «One Kiss» написала, що вона – «перша міжнародна виконавиця», яка виступила на бельгійському фестивалі «Tomorrowland». Ця заява була дещо некоректною, оскільки в той же день (у суботу, 21-го липня) на сцені танцювальної події були й інші артистки, серед котрих, наприклад, – австралійка-діджей Елісон Вандерленд.

Деякі шанувальники танцювальної музики, коли побачили такий пост, почали шаленіти. Вони звинуватили Ліпу в неповазі до інших артисток.

Сама ж Дуа повернула русло дискусії в інший бік. Артистка зосередила увагу публіки на тому, що деякі розлючені інтернет-користувачі налаштовані атакувати жінок у шоу-бізнесі.

«Кожна жінка в індустрії, яка добре стоїть на ногах, зазнає цькувань, якими її хочуть знищити, – почала виконавиця. – Якби ми турбувалися про клавіатурних воїнів, котрі не влаштувалися у власному житті, ми не були б тими, ким ми є!»

Також Дуа відрізала: «Я благословляю кожну жінку, яка не звертає увагу на таке. Бо люди ненавидять вас без причин. Але ви – неймовірні! Кожна жінка. Деякі люди – це тварини, їм потрібно переоцінити свої вчинки, оскільки все, що ми робимо – дихаємо, а вони стискають нам шиї».

Це інтернет-побоїще не єдине, у якому британська зірка взяла участь. Кілька місяців тому Дуа Ліпа потрапила у вир іншого.

У березні цього року співачка дорікала австралійському журналістові за неправдиве ствердження, що вона виступала на телебачені в США після кількох скасованих на іншому боці планети (а йшлося про Австралію та Нову Зеландію) шоу.

Їй також довелося мати справу з малайзійськими тролями, що знущалися з прізвиська її тата, оскільки те їхньою мовою значить «свиня».

22-річна британка, яка закликала керівництво фестивалю запрошувати більше виконавиць, завершила гнівну реакцію на критику більш обнадійливим посланням.

«Найважливіше, чого можна навчитися з усього цього, – це те, що немає значення, що ви робите, або яка ваша мета в житті. Ви повинні наполегливо працювати над тим, що вам подобається, і це зробить вас щасливими, усе інше не має значення! Завжди любіть і будьте ґречними».