Новини

Дуа Ліпа запише саундтрек для наступної бондіани?

17 мая 2018

Триває другий рік прославлення співачки. Нещодавно її охрестили найуспішнішою виконавицею року, однойменний дебютник котрої розійшовся за кілька місяців 2018-го дев’яносто п’ятьма тисячами копій, а хітовий сингл «IDGAF» сягнув позначки в п’ятсот дев’ять тисяч комбінованих продажів. Відео Дуа Ліпи «New Rules» переглянули на Ютюбі понад мільярд разів.

Новий сингл артисти «One Kiss» із Кельвіном Гаррісом посів у чартах першу позицію, а ще виконавицю обрали для виступу на фіналі Ліги чемпіонів УЄФА. І тепер, схоже, її невпинний пійдом на поп-пантеон прямує до запису музичної теми для нової стрічки про Джеймса Бонда.

Як передає «Capital FM», Дуа Ліпа нині випереджає Адель, Еда Ширана та Джессі Джей як фаворит букмекерів. Саме її, на думку багатьох азартних людей, оберуть для запису саундтреку для чергової бондіани. Свіжу стрічку про агента 007 мають показати вже в листопаді.

Щоправда торік Ед Ширан розповідав, що вже підготував композицію про запас.

«Щодо Бонда, то я вже маю тему, яка чекає свого часу протягом трьох років», – поділився британець. Відповідаючи на питання, як вона називається, Ширан мовив: «Я не казатиму, бо ще хтось украде. Але вона хороша, вона хороша».

За написання провідного музичного тла для стрічок про спецагента британської розвідки бралися Сем Сміт, Адель, Джек Вайт і Аліша Кіс. Кажуть, що з Бейонсе теж перемовляються на цю тему.

До слова, зніманнями наступного фільму про Джеймса Бонда керуватиме Денні Бойл, а на головну роль повернеться Деніел Крейґ.