Новини

Дрейк несподівано представив дні нові пісні, в одній із яких зачитав про Дженніфер Лопес

22 января 2018

Минуло майже два роки відтоді, як виконавець із Торонто видав свій повноформатний альбом «Views». Хоч і не лонгплєм, але виконавець потішив шанувальників свіжою музикою. Він зненацька видав міні-диск на дві пісні «Scary Hours». Ідеться про твори «God’s Plan» і «Diplomatic Immunity», які нині доступні для прослуховування на потокових платформах.

Продюсерами композицій стали Cardo, Boi-1da і Yex. «God’s Plan» – це рухливий трек, який має всі шанси стати миттєвим хітом. А от «Diplomatic Immunity» – пісня з більш оркестровим звучанням (зі струнними та фортепіано). Саме в цьому трекові виконавець згадує Джей Ло. Помічаємо такий рядок: «2010-го року я втратив свій ореол, 2017-го я втратив Джей Ло. Мандрівка до Роттердама поставила мене на титульну сторінку».

Дрейк не вперше згадує Джей Ло в пісні. У трекові за 2017-й рік «Free Smoke» він читає про текстове повідомлення співачці, яке сп’янілим надсилає їй на старий номер, одначе воно повертається назад.

До прем’єри нових пісень Дрейк дражнив користувачів Інтаграму обкладинкою «Scary Hours» та рядком «»Gods Plan» і «Diplomatic Immunity» будуть доступні на всіх платформах світу опівночі».

Ці треки також засвідчують появу нової музики Дрейка з моменту видання ним торішнього червня синглу «Signs», а ще плейліста «More Life» у березні. Комерційний мікстейп, що включає треки «Fake Love» і «Passionfruit», отримав переважно позитивні відгуки від критиків і став найпрокручуванішим за день альбомом на Спотіфаї.