Новини

Dua Lipa представила пісню «High», що стала саундтреком до «П’ятдесяти відтінків свободи»

9 февраля 2018

За день до виходу альбому саундтреків до «П’ятдесяти відтінків свободи» Dua Lipa дозволила шанувальникам фільму першими почути одну з супровідних композицій. Учора британська виконавиця представила пісню «High».

Продюсером треку став 18-річний дідже із чикаго, який зве себе Whethan. У композиції Lipa розповідає про свої тілесні практики. Як зазначають, чуттєвий вокал аудіо чудово пасує інтимним сценам у фільмі між Крістіаном Ґреєм і Анастасією Стіл.

Під час розмови про композицію із представником «The Fader» Whethan зазначив, що саме його надихнуло на створення доріжки: «Із цією піснею я хотів розпочати йти в новому напрямку. Я думаю, вона більше показує мій альтернативний бік».

Продюсер також пояснив: «Останнім часом на мене вплинули альтернативний і бедрум поп, тож я зацікавлений у тому, щоб відображати ці нові стилі. Мою пісню вперше залучають до фільму. Я чекав на це тривалий час. Сподіваюся, вона викличе у вас такий же захват, як у мене».

Альбом саундтреків до фінальної частини франшизи «П’ятдесят відтінків» представлять уже сьогодні (коли в США також стартує прокат кіно). У заключному фільмі покажуть життя бізнес-магната Крістіана Ґрзпоея та книжковою редакторкою Анастасією Стіл після їхнього весілля.

Режисер Джеймс Фолі також зібрав у стрічці Еріка Джонсона, Кім Басінґер, Ріту Ору та Макса Мартіна.