Новини

Джамала зняла кліп у Португалії

21 сентября 2017

Режисером відеороботи став Ігор Стеколенко, котрий зняв більше сотні відеокліпів для українських і зарубіжних артистів. Серед його клієнтів – «Океан Ельзи» і гурт Brutto. Знімання тривали три дні. Відбулися вони в передмістях Лісабона Сінтра та Ерисейра, а також у регіоні Алентежу.

Португальське подружжя Фабіо Таборда і Ванесси Таборда зіграли тата й матір головного героя музичного ролика. Іще до створення кліпу долучився Ґонсало Вілардебо; він і втілив головного героя в підлітковому віці. А от дорослого персонажа зіграв Бруно Лаґранж, відомий своєю участю в популярному португальському серіалі «Королева квітів».

«Ця пісня – звернення до всіх зневірених, усіх, кому потрібна підтримка й опора. На зйомках у нас була неймовірна команда, прекрасні актори! Ми спали по кілька годин на добу, знімали в різних куточках Португалії: на мармурових кар’єрах, на величезних пляжах, у дубових гаях. Не хотілося б розповідати сюжет, кожен має побачити свою історію. Скажу тільки, що ідея кліпу прийшла Ігорю Стеколенку, коли він уперше послухав пісню. Є вислів «у кожного свій хрест», а в нашій історії – у кожного свій човен, у який ми протягом усього життя збираємо думки, почуття, переживання, радощі та негаразди. Наш герой «проносить» його через усе життя. Він тоне, бореться зі стихією, але проходить усі випробування, тому що в нього є віра. Без віри жити неможливо! Спасибі всій команді! Окрема подяка українській діаспорі в Португалії за активну допомогу та підтримку на всіх етапах зйомок!», – розповіла про композицію та підготовку кліпу Джамала.