Новини

Джастін Бібер пов’язав дієту без цукру з поліпшенням стану свого психічного здоров’я

8 мая 2020

Раніше виконавець «Yummy» відійшов від музики, щоб зосередитись на своєму самопочутті. Він поділився переживаннями стосовно подолання депресії в новій серії «Біберів» – фейсбук-проєкту, який очолює з дружиною Гейлі.

«Я повинен сказати: коли ти говориш мені, що пишаєшся мною, ці слова вагоміші за слова будь-кого іншого», – звернувся він до другої половини, котра потім поглянула на шлях чоловіка зі своєї точки зору.

«Коли ти боровся з депресією, я помітила дві найбільші зміни, – зазначила Гейлі. – Це коли ти знайшов дієвий антидепресант, який уже не вживаєш, бо попрацював із лікарем і ви, друзі, зрозуміли, що він більше не потрібен. А також коли ти змінив свій раціон».

26-річний Джастін додав:

«Я вкрай обмежив уживання цукру. Відтоді я відчуваю, що депресії нема. Депресія – це реальна річ. Чимало людей борються з депресією, але інші сприймають її як слабкість. До того, як вона з’являється…»

Канадський попартист закликав шанувальників не соромитися звертатися по допомогу, наполягаючи:

«Це просто значить, що ти дбаєш про себе й хочеш бути здоровою людиною».

23-річна Гейлі погодилася та поділилася міркуванням:

«А ще ти маєш бути здоровішою версією себе, і маєш прагнути до цього, а надто, коли перебуваєш у стосунках. Коли ти в стосунках, близькі… не повинні тебе рятувати, це не їхнє завдання – виправляти тебе. Маєш зробити це самостійно, і маєш постійно прагнути ставати кращою версією себе, тож так вам обом буде ліпше».