Новини

Джастін Бібер «тихенько» працює над новим альбомом

6 сентября 2018

Джастін Бібер таки презентуватиме платівку. Попри повідомлення про те, що канадський серцеїд не видаватиме жодної свіжої музики до весілля з Гейлі Болдвін, нове джерело зазначило, що співак нині працює в студії звукозапису.

«Просто зараз Джастін зосереджений на одруженні. Його кар’єра злегка посунулася на задній план, але він усе ще зацікавлений співати, – розповів інсайдер «HollywoodLife.com». – Він досі любить музику й досі пише та записується, і обов’язково пролунає в піснях, які він нещодавно готував із DJ Khaled. Але коли справа доходить до нового альбому, для нього це – все ще другорядне. Та колись це станеться».

Джастін планує представити диск несподівано, тож про конкретну дату видання не може йтися.

«Він задумав представляти альбом несподівано, щоб не довелося турбуватися про дату релізу, – додало джерело. – Його тішить, що Бейонсе й Емінем видали нову музику. Він узяв це за приклад і хоче сам видати свіже».

Представник Бібеа не поспішає з коментарями на цю тему.

Звістка, очевидно, стане несподіванкою для фанів, адже Джастін сам раніше натякав, що не поспішатиме з прем’єрами. Коли його запитали про плани після долучення до «No Brainer» Khaled’а і «Despacito», хітмейкер відповів: «Одруження».

Останній альбом «Purpose» Джастіна видав 13-го листопада 2015 року. Платівка здобула комерційний успіх. Вона дебютувала на верхівці «Billboard 200». Також диск номінували на «Альбом року» і «Найкращий вокальний поп-альбом» на 59-й церемонії «Греммі».