Новини

Джастін Бібер закликав канадську мережу ресторанів швидкого харчування змінити кришки для кавових стаканів

30 декабря 2019

Джастінові Біберу настільки не припав до душі новий дизайн паперових філіжанок для кави в одному з канадських фаст-фудів, що співак закликав його змінити. Конкретна деталь, котра не сподобалася кумирові підлітків, – це кришка.

Попартист виклав скаргу в інстаграмі. Він розпочав опитування на фотохостингу під заголовком «Хто канадець і не визнає, як я, ці кришки?»

З’ясувалося, що сімдесят відсотків учасників опитування погодилися з ним. Заразом гітмейкер пісні «Sorry» написав:

«Я знаю, що напій із них міг пролитися, але пити було простіше. Кава могла виходити ліпше. Ці нові кришки не зручні в роті, із кожним ковтком вам потрапляє вельми мало рідини. Це – кляте обурення, тож усе потрібно повернути назад».

Не забув Бібер і про довкілля подбати:

«Якщо чесно, це не має бути пластик, знайдіть спосіб обрати матеріал, що переробляється. Давайте змінювати світ із кожною кришкою».

Невдовзі керівники закладу харчування прокоментували зауваження земляка. Вони подякували йому та наголосили, що працюють над покращенням якості нових кришок.

«Шкода, що вам не сподобалися наші нові кришки, але добра новина полягає в тому, що вони виготовлені з цілковито переробного пластику. Ми хотіли б, щоб ви приєдналися до нашої команди, яка працює над тим, щоб зробити їх іще кращими!»

І, схоже, виконавець «Love Yourself» охоче візьметься за це, адже він відповів:

«Упроваджуємо зміни з кожною кришкою. Спасибі вам».