Новини

Джастін Тімберлейк стане хедланером музичної частини «Суперкубку»

4 октября 2017

У ЗМІ знову пригадують 2004 рік і випадок, який стався під час тодішнього концерту на «Суперкубку». А саме, коли Джанет Джексон виконувала з Джастіном Тімберлейком пісню «Rock Your Body», і раптово засвітила інтимною частиною тіла. Переполох стався через Джастіна, котрий випадково відірвав шматок сценічного костюму Джанет. Як повідомляє «Us Weekly», нині колишній учасник бойзбенду NSYNC «завершив» угоду стосовно очолювання перерви спортивної події, котра відбудеться 4 лютого 2018-го.

Подейкували, що виконавець «Can’t Stop the Feeling» спочатку домовлявся про сумісний виступ на шоу зі своїм приятелем Джеєм Зі, але, за нещодавніми чутками, репер відмовився брати в цьому участь. Новина виринула після того, як Джей Зі присвятив пісню «The Story of OJ» футболістові Коліну Каперніку. Колишні захисник команди «Сан-Францииско Фортинайнерс» відмовився 2016 року вставати під час гімну на знак протесту проти расової несправедливості.

Серед виконавців, які виступали на «Суперкубку», були Мадонна, Майкл Джексон, Кеті Перрі та Бейонсе Ноулз. Торік глядачів події тішила Леді Ґаґа.

До слова, випадок 2004 року вплинув на зміни в трансляції спортивного заходу. Щоб уникнути подібних інцидентів, його тепер показують із п’ятисекундною затримкою.