Новини

Джастін Тімберлейк страждає від цілодобового батьківства під час блокування

10 апреля 2020

Коронавірусне блокування змусило Джастіна Тімберлейка усвідомити, наскільки важко бути батьком, який виконує свою роль постійно. За словами виконавця, це просто «нелюдське» завдання.

Попсуперзірка перебуває в ізоляції з сином Сайласом і дружиною, акторкою Джессікою Біл, і визнає, що дещо звик до життя в ізоляції в їхньому будинку в штаті Монтана.

«У нас усе добре», – розповів артист про те, як сім’я справляється, під час шоу «Hits 1» від «SiriusXM».

А ще Джастін покепкував стосовно нинішніх сімейних складнощів:

«Ми погоджуємося з тим, що цілодобове батьківство – нелюдська справа».

Співак й актор також зазначив: навіть його дитина час від часу дратується від того, що весь час проводить із мамою й татом.

«Він має вигляд… наче: Гаразд, круто, перепочиньмо… Просто рекламна перерва», – змалював ситуацію Тімберлейк.

На щастя, оселя на трьох осіб у Монтані стала ідеальним місцем для ізоляції, каже співак:

«Ми перебуваємо досить соціально віддалено від людей. Тому можемо вийти прогулятися й, можливо, здійснити невеликий похід, це завжди добре. Щастя і благословення – мати можливість досі насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі».

Тімберлейк і Біл провели середу 8-го квітня урочисто: Сайласу виповнилося п’ять років. Актриса поділилася знімками святкування в інстаграмі. З нагоди цієї події сім’я вирішила здійснити пожертву на честь свого сина в межах проєктів @savethechildren і @feedingamerica, щоб підтримати інших дітлахів і їхні сім’ї у скрутний коронавірусний час.

Пара склала компанію Сіарі та Расселлу Вілсону, Крістен Белл, Меттью Макконаґі, Блейк Лайвлі та Раянові Рейнольдсу й іншим знаменитостям, котрі підтримали продовольчі й інші ініціативи доброчинних організацій під час світової кризи в царині охорони здоров’я.