Новини

Джастін Тімберлейк відклав шоу через проблеми з голосовими зв’язками

27 ноября 2018

Гітмейкер «SexyBack» мав сьогодні з’явитися на сцені в Лос-Анджелесі, але вирішив удатися до перепланування. Це вже п’ятий виступ артиста, який він не може здійснити через фізичну проблему.

«У зв’язу з пошкодженими голосовими зв’язками концерт Джастіна Тімберлейка в межах туру «Man of The Woods», запланований на завтрашній вечір, 27-ме листопада, у Лос-Анджелесі відкладається, – зазначив представник організаторів події у Твіттері. – Радимо шанувальникам зберігати свої квитки й очікувати оновлень інформації про шоу. Джастін Тімберлейк просить вибачення в шанувальників за незручності».

Джастін іще не прокоментував перенесення на своїх сторінках у соцмережах, але коли скасував концерт у Нью-Йорку, звернувся до фанів: «Гей, друзі, прошу вибачення за звістку: за порадами лікарів я змушений відкласти сьогоднішнє шоу. Мої голосові зв’язки надто пошкоджені. Я зроблю це заради вас… І знову: вибачте за це, але з нетерпінням чекаю зустрічі з вами. Із любов’ю, Дж.»

Наступна поява Тімберлейка на сцені має відбутися в Феніксі, Аризоні, у четвер. Але поки що неясно, чи відбудеться шоу.

Голосові зв’язки Джастіна відпочивають відтоді, як у нього діагностували їх значне пошкодження. Навіть коли співак цього місяця завітав на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», то спілкувався там тихо. На шоу Тімберлейк просував свою книжку «Минуле й усе те, що я не можу побачити попереду себе».

Із такою фізичною проблемою співак зіштовхнувся не вперше й не вдруге. 2005 року йому здійснили операцію на горлі, під час котрої видалили доброякісні нарости.