Новини

Джастін Тімберлейк виконав на «Суперкубку» хіти й ушанував Прінса

5 февраля 2018

Чоловік Джессіки Біл, як і обіцяв, улаштував оригінальне шоу на спортивній події. 4-го лютого в перерві «Суперкубка» він виконав на стадіоні кілька своїх хітів. Але мережа більше обговорює те, як він їх виконав.

Мов сучасний хвацький ковбой, артист, убраний у сорочку з оленячим принтом і червоною хусткою на шиї, іще за лаштунками розпочав свій дев’ятитрековий виступ провідною піснею з останнього альбому «Man of the Woods». Виконавши «Filthy», артист зарядив аудиторію «Rock Your Body».

Відтак Джастін скористався шансом представити глядачам свій гурт Tennessee Kids. Після цього він заспівав іще одну хітову пісню «SexyBack». Упродовж номеру, виконаного в супроводі танцюристів, артист зірвав із себе жакет. Пізніше Тімберлейк заспівав «My Love» і «Cry Me a River».

Невелика перерва, і на сцені з’явився оркестр, який виконав акомпанемент для Джастінової пісні «Suit & Tie». Співак вирішив навіяти спокійний настрій, коли під фортепіано заспівав баладу «Until the End of Time». Він також ушанував рок-легенду з Міннеаполіса – Прінса, коли виконав кавер на композицію останнього «I Would Die 4 U».

«Цього вечора два пальці в повітря на честь Пріса», – звернувся він до аудиторії, яким роздали світлодіодні ліхтарики з фіолетовим світінням. Співав Тімберлейк не сам: поки він був зайнятий справою, на великий екран транслювали відео Прінса з фільму «Пурпуровий дощ».

Народжений у Теннесі співак, як повідомляли, планував включити у виступ голограму Прінса, але цю ідею члени сім’ї, друзі й шанувальники покійного зустріли вороже. Таку реакцію можна пояснити тим, що сам Прінс якось висловив своє невдоволення цією технологією.

Джастін завершив шоу співом «Mirror» і «Can’t Stop the Feeling». Коли він виконував номінований на «Оскар» трек, то вийшов до публіки й зробив самознімок із молодим фаном.