Новини

Джессі Джей продемонструвала на пляжних знімках свій целюліт

25 марта 2019

Джессі Джей визнала, що має «апельсинову шкірку», щоб зупинити лихослів’я тролів. Ті активізувалися після викладеного нею в Інстаграмі відвертого знімку в бікіні.

30-річна виконавиця, справжнє ім’я котрої – Джессіка Корніш, завітала на фотохостинг в четвер 21-го березня, де поділилася ще однією світлиною, знятою під час нещодавньої мандрівки на Ямайку. На зображенні Джессі позує на тлі океану в чорному бікіні та сітчастій накидці.

«Знадобилося чимало часу, щоб моє волосся ось так роздмухував вітер. Моя тінь – це мій настрій. О, і для тих, хто каже мені, що в мене целюліт. Я знаю. У мене є дзеркало», – підкреслила виконавиця.

Підшкірні відкладення – не єдине, що Джессі радо демонструє публіці. Поп-зірка, яка зустрічається з Ченнінґом Татумом, нещодавно розповіла про свою боротьбу з занепокоєнням.

Співачка виклала ролик своєї гри на піаніно, поряд із котрим залишила розгорнутий емоційний текст:

«Публікую це для кожного, хто повинен це бачити (мені це потрібно). Це відео зроблене вчора. Я прокинулася. Було таке відчуття. Сіла за піаніно (якого я уникала), знаючи, що це до дечого призведе. Робила це й відчувала свої справжні відчуття. Я вийшла онлайн, бо хотіла з вами поділитися моментом. Не знала, що буду плакати. Минула хвилина чи дві до цього. Але важливо бути відкритими про те, що ми не завжди діємо на повну та відчуваємо на сто відсотків. У кожного з нас – свої дні. Учора був один із моїх дивних за емоційністю днів».

Артистка продовжила:

«Іще одне… Спілкуйтеся з людьми, яких ви любите, коли вам зле. Будь ласка, не страждайте тихо. Життя занадто коротке і завжди настає кращий період. Я думаю про вас і бажаю вам любові».