Новини

Джордж Майкл потрапив до реабілітаційного центру

21 сентября 2017

Виконавець пісні «Careless Whisper» пізнав на собі тривале зловживання психоактивними речовинами. П’ять років тому, після того, як його визнали винуватим у зберіганні марихуани та керуванні автомобілем під впливом наркотиків, артист потрапив до в’язниці. Тепер, як повідомляє німецьке видання «Bild», Джордж подався в швейцарський центр під назвою «The Kusnacht Practice» щоб нарешті позбутися наркозалежності.

Повідомляється, що перед тим, як потрапити до клініки, Джордж викурював по 25 косяків за день. Лікування в швейцарському медзакладі йому обійдеться недешево. Воно може коштувати більше ста тисяч доларів.

Об’єкт відомий своїми знаменитими пацієнтами. До медзакладу, кажуть, колись звертався модельєр Джон Гальяно.

У березні 2014 під час інтерв’ю з «Big Issue» Джордж стверджував, що він повністю відмовився від марихуани. «Я покінчим із цим. Я вирішив змінити своє життя і вже півтора року не торкався цього», – розповідав артист виданню.

Майкл заїхав на своїй машині у вітрину в липні 2010 року. Згодом він чотири тижні відбув у в’язниці за керування автомобілем під впливом речовин. Незабаром після звільнення виконавець казав, що досвід перебування за ґратами назавжди змінив його менталітет. Мовляв, потрібно боротися з наркоманією та вести нормальне життя. «Я не хочу знову потрапити до в’язниці. Це вельми жахливе місце. Там ви не особа, а просто номер, який називають», – процитувало його видання «The Sun».

Після ув’язнення поп-зірка пережила ряд несамовитих подій. У грудні 2011 його підкосила пневмонія, а в травні 2013 Джордж випав із машини та травмував голову під чар руху автомагістраллю у Великобританії.