Новини

Еллі Ґолдінґ дражнить новим альбомом із «класичним упливом»

17 марта 2020

Поки Сем Сміт заглиблюється в попзвучання, Еллі Ґолдінґ схиляється до класики.

33-річна співачка охарактеризувала наступника свого диска 2015 року «Delirium», видання котрого заплановане на червень цього року, як «масштабний звуковий пейзаж й один великий фільм», а ще зазначила, що продемонструє свій мультиінструментальний талант: зіграє для лонґплея на фортепіано, гітарі та басі.

Днями Еллі розпочала свою нову творчу еру прем’єрю синглу «Worry About Me», до створення котрого доклав руки американський музикант blackbear.

А в понеділок 16-гоберезня виконавиця гостювала в програмі «Сердечний сніданок із Джеймі Текстоном й Амандою Голден», де повідомила:

«Що ж, альбом складається з двох частин. Перший бік – це щось написане цілковито мною, що було весело, і я написала більшу частину цього в Нью-Йорку, коли жила там кілька років тому. Там я граю на гітарі, басі та фортепіано, а ще чимало співаю. У ньому вельми відчувається вплив класики, бо я люблю класичну музику. Там чимало всього, це – масштабний звуковий пейзаж й один великий фільм.

Друга половина – це щось на кшталт пісень мого альтер еґо, одну з котрих ви вже чули [«Worry About Me»]».

Гітмейкерка «Love Me Like You Do» також пригадала, як вона дійшла до співпраці з blackbear’ом. Артистка просто замилувалася його творами, серед котрих доріжки Джастіна Бібера, Ніка Джонаса та Machine Gun Kelly.

Еллі зазначила:

«Ну, після кількох пісень я просто полюбила його, відтак зв’язалася з ним. Насправді все відбулося вельми просто: я лише запропонувала йому сумісну пісню, а він відповів: «Так, гаразд»».

Ґолдінґ похвалила автора пісень за «бездоганну» версію композиції, яку він підготував у студії самостійно:

«Це один із перших випадків, коли хтось мені щось надіслав, і в мене не було жодних приміток чи коментарів».