Новини

Емінем перевидав лонґплей «The Slim Shady LP» із новими бонусними треками

25 февраля 2019

«Уперше: стримінґ розширеної версії «Slim Shady» LP до двадцятої річниці! Щасливого дня народження, Шейді!» – написав Ем у Твіттері.

Разом із треками, що потрапили до оригіналу альбому, слухачі можуть насолоджуватися «Hazardous Youth (A Cappella)», «Get You Mad», «Bad Guys Always Die» (зі збірки саундтреків до стрічки «Дикий, дикий Вест»), а також численними версіями «Guilty Conscience» із Dr Dre.

Ювілей відбувся того ж тижня, кол Емінем освіжив тривалий біф із Machine Gun Kelly. Фани в Брісбені замовили в Емінема пісню «Killshot». У ній є рядок: «Я ліпше буду вісімдесятирічним собою, аніж двадцятирічним тобою».

На запит артист відповів: «Я то можу виконати, але не хочеться приділяти цьому молокососу хоч якусь увагу». Потім репер подякував аудиторії за родинну атмосферу та запропонував їм пошуміти для себе та помовчати для MGK.

Сварка реперів почалася торік. Емінем згадав Kelly в пісні «Not Alike», яка потрапила до його сюрприз-альбому «Kamikaze». MGK висловився щодо старшого колеги в «Rap Devil».