Новини

Енріке Іґлесіас і Рікі Мартін подадуться в спільний тур

6 марта 2020

Енріке Іґлесіас і Рікі Мартін, котрі змагалися за сцену в дев’яностих і на початку нульових, об’єднають творчі сили задля гастролей на двадцять один концерт Північною Америкою. Турне латиноамериканських зірок почнеться 5-го вересня у Феніксі (Аризоні) і завершиться 30-го жовтня в Атланті (Джорджії).

Іспано-філіппінський співак Енріке дражнив своїх шанувальників, що в них обох незабаром вийде нова музика, і визнав, що вони довго чекали на виступ дуетом.

На пресконференції в Лос-Анджелесі цього тижня 44-річний артист мовив:

«Ми також представимо свіжу музику».

Пізніше він додав іспанською:

«Це історичний момент, і ми давно хотіли це зробити… Шоу вражатиме».

Пуерториканець Рікі зазначив:

«Ми будемо просто стояти на сцені й відчувати силу тисяч людей, будемо підводитися й танцювати».

Виконавцям, котрі втішатимуть публіку найбільшими гітами, також складе компанію в ролі гостя колумбійський артист Себастьян Ятра.

25-річний срівак відгукнувся про готування до концертів із метрами:

«Заповітна мрія здійснилася: я виступатиму з двома своїми найулюбленішими кумирами, людьми, котрі протягом багатьох років настільки впливали на мене. Ми будемо насолоджуватися цією мандрівкою, і я вдячний Рікі й Енріке. Я готовий вчитися в них, ліпше ознайомитися зі Сполученими Штатами й насолоджуватися цим особливим моментом».

У гітмейкерів «Hero» і «Livin’ La Vida Loca» є альбоми, які вони видадуть цього року. Енріке представить іще не названий альбом, який стане його першим з 2014 року студійником (тоді він оприлюднив «Sex and Love»). Тим часом Рікі радуватиме публіку «Movimiento» – наступником свого «A Quien Quiera Escuchar» 2015-го року, за котрий отримав статуетку на «Греммі».

Квитки на концерти в межах їхнього туру продаватимуть з 12-го березня.