Новини

Енріке Іґлесіас показав, як «танцює» його двомісячна донечка

6 апреля 2020

Енріке Іглесіас оприлюднив миле відео, щоб розважити шанувальників під час пандемії коронавірусу. Через два місяці після того, як у нього з’явилася третя дитина від давньої партнерки Анни Курнікової, гітмейкер «Hero» виклав кліп, на якому його дівчинка «танцює».

У ролику, опублікованому 5-го квітня, 44-річний співак тримає на колінах Мері або Машу, як він її називає. Під пісню «We Are Young» гурту Fun він рухає її рученятами на камеру. Для короткого шоу Мері вдягнули в темну сукню з червоними та зеленими смужками, а також в червоні шкарпетки. Тим часом татусь був у сірій футболці та штанах.

Ролик Енріке прокоментував усміхайликом-емодзі з очима в формі сердець. Проте шанувальники на відгуки не скупилися.

«Огooooooo!!! Прекрасні блакитні очі!»; «Чарівне благословення цій чудовій маленькій дівчинці»; «Маша – це дивовижне благословення Бога»; «Мило. Погляньте на цей маленький вузлик», – написали деякі.

Енріке й Анна зустріли Марію 30-го січня. Про її народження повідомив у середині лютого брат співачка, Хуліо Іґлесіас-молодший. «Я щойно став дядьком», – зазначив останній в інтерв’ю для чилійської радіостанції «ADN». На уточнювальне запитання, чи найновіше поповнення родини сталося, родич відказав: «Так». І додав: «Мій брат нині має трьох дітей. Він вельми щасливий».

Через кілька днів після одкровення Хуліо Енріке поділився першим знімком новонародженої в інстаграмі.

«Моє сонечко 01.30.2020», – написав латиноамериканський попвиконавець поряд зі знімком малої.

Окрім Мері, в Енріке й Анна є дворічні близнята Люсі та Ніколасам. Про те, як старші брат і сестра відреагували на появу маленької сестри, Енріке розповів виданню «PEOPLE»:

«Їм насправді це подобається».

Іще артист зазначив, що його дещо налякала їхня дворічна різниця у віці, але, за словами співака, старші діти «вельми легко» налаштувалися на свої нові ролі.