Новини

Енріке Іґлесіас радий ділититися з публікою сімейними знімками

29 мая 2018

Відомо, що раніше хітмейкер «Hero» ревно оберігав романтичні стосунки зі своєю коханою Анною Курніковою від сторонніх очей. Але відтоді, як пара стала батьками (у грудні 2017-го в них народилася двійня), вона підпускає фанів ближче до сімейного життя. Це помітно з постів знаменитостей у соцмережах.  

Як Енріке, так і колишня зірка тенісу Анна за останні місяці виклали чимало світлин і кліпів із собою та дітьми – Ніколасом і Люсі. Ці кадри відзняті у Маямі, Флориді. Співак особисто підтвердив, що зближення з шанувальниками посередництвом Інтернету – це свідоме рішення.

«Я геть не проти того, щоб ділитися частинкою мого життя з ними, – розповів артист в інтерв’ю для «Associated Press». – Я, до слова, це завжди робив через власну музику».

Енріке довелося деякий час відійти від обов’язків сімейних, щоб виконати обов’язки професійні – у межах світового туру. І хоча для новоспеченого тата це було нелегко, він наполягає: виступати й тішити фанів – це одне з найважливіших у його житті завдань.

«Я скучив за своєю родиною, наче божевільний, – зітхнув іспанський артист. – Але мені подобається робити те, що я роблю, перебувати на сцені і просто в оточенні своїх шанувальників. Це дві речі, які я люблю найбільше у своєму житті».

Розповідь Енріке виринула через кілька днів після того, як Анна показала танцювальні здібності в кумедному інстаграм-відео. Там вона танцює під новий трек Іґлесіаса та Пітбуля «Move to Miami» і при цьому тримає на руках крихітку Люсі.