Новини

Ферґі вигнали з Black Eyed Peas?

21 сентября 2017

Схоже, Стейсі Ферґюсон, вона ж – Ферґі, офіційно розлучилася з Black Eyed Peas. Слідом за підписанням її контракту з рекордингом «BMG», колишній одногрупник артистки Taboo від’єднав її з Твіттера, а також опублікував обкладинку дебютного студійника колективу, зроблену до того, як Ферґі приєдналася до нього. На кавері присутні лише Taboo, will.i.am і apl.de.ap, а поруч видніється коментар «Класичний BEP».

 

Також Taboo натякнув, що він геть не задоволений через вихід Ферґі з гурту. Ресурс «HollywoodLife» повідомив, що виконавиця «Fergalicious» підтримувала хороші стосунки зі своїми колишніми одногрупниками. «Ферґі та Black Eyed Peas пішли різними шляхами. Її не «виганяли». Це більше схоже на те, що вони вичерпали сумісний ресурс і відчули творчі розбіжності», – зазначив інсайдер.

Джерело також стверджує, що 42-річній співачці зовсім не подобається бути частиною гурту, тому вона більше хоче зосередитися на самостійній діяльності. «Ферґі зосередилася на сольній кар’єрі й вона хоче рухатися в іншому напрямку, тож саме час для цього. На додаток, вона більше не бажає бути частиною гурту, тут велику роль грає его. Саме Ферґі вирішила піти і хлопці спочатку не були цим утішені, але тепер вони ставляться до цього нормально і просто дивляться в майбутнє», – пояснило джерело.

Інше джерело також стверджує, що члени BEP почали думати про розпад іще з «Суперкубка» в січні, коли Ферґі виступила сольно на вечірці одного з американських спортивних телеканалів у Г’юстоні. Що ж стосується самої виконавиці, то нині вона готується до презентації свого другого альбому «Double Dutchess», який має дістатися слухачам цього року.