Новини

Флоренс Велч перед концертами входить у транс

11 сентября 2018

Британська співачка розповіла про свої передконцертні ритуали в інтерв’ю журналу «Rolling Stone». За словами знаменитості, їй потрібно відкритися для шоу, звільнити потужне альтер еґо.

Флоренс, яка нині подорожує зі своїм гуртом Північною Америкою, каже, що задля потрібного налаштування свідомості вона має спеціальний плейліст.

«Іноді я щось вмикаю та слухаю це знову й знову, – поділилася співачка. – Це нагадує духовне налаштування чи, трясця, щось таке. Я не знаю, що саме, бо в тому стані – це вже не я».

Артистка додала, що коли дійсно готова до шоу, то відчуває дещо особливе на сцені:

«Виникає враження, що сцена піді мною – якась священна земля. Під час концерту може бути таке, коли ти змагаєшся з собою. Не сказала б, що в такому стані мені завжди комфортно. Це майже гнів, котрий вивільняєш, щось на кшталт сказаного собі «іди до біса», яке виринає в процесі».

Іноді такі практики закінчуються для співачки травматично. Наприклад, коли виконавиця 2015 року стрибнула зі сцени під час фестивалю «Коачела» у Каліфорнії та зламала ногу.

«І раптово я отямлююся, – описала Велч. – Я просто підняла свою сорочку перед базильйоном людей і збагнула, що вчинила. Пригадую, що подумала: «О, Боже, якого дива?» Коли ти в трансі, а потім виходиш із нього, то думаєш: «Усі знімають із себе одяг і ти з ними». Але насправді я зненацька [прим.: сказала собі]: «О, Боже, я щойно усвідомила, що зняла сорочку на очах цих людей. Я не повинна була цього робити»».

Іще виконавиця поділилася, що таке «повернення» у власне тіло схоже на те, що ти раптово стаєш незграбним. Флоренс, попри травматичний випадок, також переконана: перебувати в такому стані зазвичай доволі безпечно, оскільки поводишся так, що рідко собі зашкодиш.