Новини

Френч Монтана відповів 50 Cent’у на його жарти щодо придбання після шпиталізації автомобіля класу люкс

31 декабря 2019

Залиште це 50 Cent’у, коли мова йде про кепкування з інших. Френч Монтана став останньою жертвою тролінгу Фіфті після того, як невдовзі після своєї шпиталізації придбав новий «Бугатті».

«Зробив собі подарунок, розумієте, про що я?, – зазначає виконавець «Unforgettable» 29-го грудня у відео, де він хизується новою машиною. – Маленький подарунок собі! Почуваюся босом, рухаюся, як бос, і на смак це – як бути босом. Мотивація пов’язана тільки з величчю Аллага, їзда з туалетним папером – для смоктунів».

Артист завершив відео відриванням із рулону шматків туалетного паперу.

Фіфті не проґавив цей ролик. Артист не гаяв часу, щоб висміяти його автора за обидві його нещодавні шпиталізації та «стару» нову машину.

«Я в шпиталі так стомився від ніґ*з», – написав репер поряд зі своєю світлиною, де він у ліжку, що нагадує шпитальне, й оточений м’якими іграшками.

«Це – «Ваєрон» 2010 року, чуваче, тобі просто потрібно встановити додаток «Убер» на свій телефон, 2020-й наближається. «Широн», дядьку, та кому ти тут чешеш?» – посміявся артист із колеги, який заявив про купівлю машини за кілька мільйонів доларів.

Поки чимало користувачів уважають, що дис Фіфті веселий, Френч, очевидно, не поділяє цю думку.

«Якщо ти не прибереш свої джинсові шортики, обдерті коліна та двотонні дюраґи [пов’язки на голову] назад до Коннектикуту, до свого будинку з привидами!.. То тоді тобі доведеться щодня їздити по дві години туди-сюди зі своїм Різдвом із Нью-Йорка до Аляски, крижана ти дупо, та ненавидіти молодих ніґ*. Це – «Бугатті» за два мільйони доларів, колекційна річ із нульовим пробігом! Хлопчику, ти – динозавр, ги-ги», – відповів він зірці «Power».

Слова Френча, правда, багатьом видалися кволими.

«Його відповідь так само слабка, як і його тексти пісень»; «Це сумна реакція, але ми досі на твоєму боці, Френче», – поділилося двоє осіб думками. Тим часом колега опонентів Fat Joe примирливо зазначив: «Агов, чи не можемо ми всі просто ладити?»