Новини

Головний і найдорожчий глядач: концерт Alyosha вперше відвідав її молодший син

1 ноября 2018

У столиці відбувся акустичний концерт однієї з найяскравіших зірок української сцени – Alyosha. Окрім усім знайомих пісень, співачка виконала сім новинок, три з них – англійською, які було спеціально відправлено до Лондона задля коригування грамотності тексту.

«Мене надихала, власне, сама назва «лаунж-концерт». Цей вечір – спроба показати Alyosha з іншого боку – з боку романтики та жіночності. Але все одно мій характер дещо дався взнаки, тому вийшло доволі експресивно як для лаунжу», – зазначила виконавиця. 

Ця подія стала визначною для Alyosha ще з однієї важливої причини: на її концерті вперше побував її молодший син Марко.

«Мені було дуже важливо, щоб Марку було не сумно на концерті, щоб він не заснув. У результаті все вийшло добре! Наступного дня він підійшов до мене та сказав: “Мамусю, ти співала таку гарну музику, мені так сподобалося!”. Це було надзвичайно приємно, – поділилася співачка. – Узагалі я дослухаюся до того, як саме оцінюють мою музику мої діти, адже вони ще не зіпсовані жодними форматами чи стилями. Вони сприймають усе правдиво і щиро, і це дуже цінно».

Навесні наступного року Alyosha обіцяє порадувати своїх шанувальників новим альбомом. Найсвіжіша відеоробота «DAMA», яку геть нещодавно презентувала виконавиця, отримала в мережі велику кількість схвальних коментарів і відгуків.