Новини

Гурт Gorillaz дражнить новим таємничим проєктом «Song Machine»

29 января 2020

У короткому 20-секундному відео, яке виклали на ютюб, лунає веселий трек із ретро-клавішами сімдесятих. Композиція має назву «Song Machine Theme Tune». Ролик включає зображення синтезатора, модель сонячної системи, мальовану голову розлюченого клоуна, що грає на горні.

Кліп завершується написом «Song Machine», котрий виринає посередині екрану, а нижче з’являються чотири портрети анімованих членів гурту.

В описі до відео лаконічний коментар: «Машина увімкнена».

Скидається на те, що «Song Machine» – це натяк на новий альбом Gorillaz, адже посилання, що міститься в описі до ролика, переводить користувачів на сторінку, де вони можуть обрати потокову платформу для прослуховування загадкового проєкту. Щойно вибір зроблено – стає доступною 23-секундна пісня «Song Machine Theme Tune» і 45-секундний трек під назвою «Song Machine: Machine Bitez #1».

Якщо зайти через ютюб, то гурт також обіцяє 30-го січня здійснити прем’єру твору під ім’ям «Momentary Bliss ft. slowthai & Slaves (Episode One)». Іще там є трейлер «Momentary Bliss».

Деймон нещодавно поділився, що має новий матеріал, готовий для укомплектування наступного диска Gorillaz, але він стримуватиме свіжу музику та гастролі до «можливо, 2028-го».