Новини

Гурт Haim анонсував появу чергового студійника «Women In Music Pt. III» і представив обкладинку від Пола Томаса Андерсона

2 марта 2020

Колектив родичок Haim повідомив розширені данні про свій третій альбом «Women In Music Pt. III». Це сталося після того, як учора (1-го березня) сестри з Лос-Анджелеса представили абревіатуру назви лонґплея та запропонували шанувальникам розшифрувати її.

Свіжий альбом, який слідує за «Something To Tell You» 2017-го, прибуде 24-го квітня. Обкладинкою його доповнив постійний колега виконавиць Пол Томас Андерс.

Продюсерами «Women In Music Pt. III» стали Даніель Гайм, Ростам Батманглідж й Еріел Ройгстад. Переглянути обкладинку можна нижче.

Тріо повернулося минулого літа з синглом «Summer Girl», і відтоді поділилося ще двома піснями з альбому – «Now I’m In It» і «Hallelujah».

Нещодавно виконавиці розповіли в інтерв’ю, що «мантра цього запису полягає в тому, щоб бути безстрашним»:

«Я відчуваю, що стільки разів подумки лунав цей голос: «Бійтеся, бійтеся, зупиніться, зупиніться, зупиніться». І на цьому альбомі ми покінчили з цим. Тож якщо з однією з нас так стається, є ще дві сестри, котрі скажуть: «Продовжуй»».

Наприкінці минулого року гурт поділився новим емоційним роликом на пісню «Hallelujah», який включає Charli XCX, Емму Стоун й інших.