Новини

Гурт OneRepublic дражнить черговим синглом «Rescue Me»

14 мая 2019

Вокаліст гурту Раян Теддер і ко. представили графічний тизер своєї нової музики відтоді, як у мережі з’явився їхній із Galantis аудіотвір «Bones». Десятисекундний ролик, розміщений учора на сторінці гурту у Твіттері, прокоментували просто: «Rescue Me 17.05.19». У ньому зображено парубка на тлі водоспаду, що стоїть до камери спиною.

Кілька годин тому колектив оприлюднив іще одну коротку дражнилку з тим самим героєм, який цього разу зображений у тумані та дерев. У написі поряд із відео вказані подробиці про прем’єру: «Уперше виконаємо Rescue Me наживо на шоу Шоу Елен Дедженерес цієї п’ятниці».

До співпраці з вищезгаданим шведським електронним танцювальним дуетом група видала 2018 року треки «Connection» і «Start Again» із Logic’ом.

Гурт OneRepublic, судячи з торішньої промови 39-річного Раяна, нині переосмислює свій творчий шлях. 2018-го вокаліст розповів про настрої в колективі:

«Ми досягли десятої річниці минулого січня, і ми святкували це три місяці! Ми занадто погрузли в дещо і стали жертвами власних амбіцій. Через десять років, гадаю, ніхто з нас не поплескає себе по плечу. Ми послуговуємося припущенням, що завтра все це може зникнути. Що наступна пісня може стати цілковитою катастрофою. Я думаю, багатьом артистам потрібен удар об стіну, перш ніж вони зрозуміють, де розташована стіна. Ви біжите в темряві, а потім наражаєтеся на це. Тепер, коли я знаю, де ця стіна, я вірю і молюся, щоб я ніколи не напоровся на неї знову».