Новини

Гурт Queen й Адам Ламберт анонсували тур, що відбудеться 2020-го

25 сентября 2019

Артисти пообіцяли привезти влітку наступного року «The Rhapsody Tour» і до Великобританії (раніше вони об’їздили з цією програмою Північну Америку). 2-го червня відбудеться перше шоу в Лондоні, де потім знаменитості дадуть іще чотири концерти поспіль. Потім вони попрямують до Манчестера, де заграють і заспівають 11-го червня. У зв’язку з шаленим попитом у Манчестері підтвердили додаткове шоу 12-го червня.

Музична мандрівка «Rhapsody» пов’язана з біографічною стрічкою «Богемна рапсодія», котрій дісталося чотири Оскари від Американської кіноакадемії на церемонії цього року (перемоги в номінаціях «Найкраща чоловіча роль», «Найкращий монтаж», «Найкращий звук», «Найкращий звуковий монтаж»). Нині фільм – найпопулярніша музична біографія усіх часів і найпопулярніший фільм 2019 року у Великобританії.

Попри припущення стосовно появи сиквелу, Адам Ламберт наполягає: фільму про події після Фредді не буде.

«Що це може бути? Сиквел? Який це матиме вигляд? Мені це здається беззмістовним, нічого не чув про це. Але я якось сумніваюся в цьому. Якось… Я не знаю, про що вони зробили б фільм», – розповів вокаліст гурту «NME»