Новини

Гурт «Антитіла» влаштували «живий» концерт

21 сентября 2017

Гурт «Антитіла» закликає обирати тільки якісну музику. З нагоди презентації альбому з промовистою назвою «Вибирай» музиканти влаштували «живий» концерт, аби довести, що якісна музика дійсно існує. Підтримати й привітати колектив прийшли гурти «С.К.А.Й.», «Lama» та інші зірки.

«Антитіла» закликали фанів нарешті визначитися з уподобаннями в музиці. Поп-рок колектив випустив нову платівку з назвою «Вибирай». Як зазначив лідер гурту, заголовок є досить символічним.
На підтримку платівки в одному зі столичних концерт-холів музиканти потішли шанувальників драйвовим виступом. «Антитіла» виконали як давні треки, так і нові — з альбому «Вибирай». До того ж, здивували фанів ще й несподіваними дуетами з гуртом «Пара нормальных» та співачкою ALyosha. На презентації збірки музиканти також зізналися, що мають цікаву мрію — відіграти концерт у філармонії.
«Вибирай» — другий альбом в історії колективу. Та, щойно презентувавши його, хлопці заявили, що вже розпочали роботу над третім. Крім того, наразі «Антитіла» готуються до всеукраїнського туру.