Новини

Гурт Muse видасть Геловін-відео?

21 сентября 2017

Уперше вони згадали про цей проект 26 жовтня. Нині ж лідер колективу Метт Белламі розмістив в Інстаграмі скриншот майбутнього творіння поряд  із тим, що може бути промо-зображенням. На скриншоті члени гурту вбрані в шкіряні костюми та виступають на тлі жінки, що кричить.

На другому зображенні видно горор-зірку Кассандру Петерсон, яку прославила її роль у кінокомедії «Ельвіра – володарка темряви».

 

 

 

 

 

Поки невідомо, що саме буде включено до «Muse Halloween Special». Шанувальники припускають, колектив готує тематичне відео до Геловіна, новий сингл або ж короткометражку.

Тим часом виявлено амбітні плани рокерів для наступного світового туру. Їхній режисер стверджує, що гурт воліє «левітувати на магнітах».

Тріо з графства Девоншир нещодавно прибуло зі своєї музичної мандрівки – туру «Drones», під час якого вони не тільки очолили фестиваль «Гластонбері», а й виступили на низці арен та стадіонів із карколомними шоу. Відомі своїми екстравагантними декораціями для живих концертів, Muse, імовірно, вигадають щось іще оригінальніше, задіявши високотехнічні оборудки.