Новини

Іґґі Азалія святкує отримання ґрін-карти

15 марта 2018

Гіп-гоп-зірка народилася в Сіднеї, Австралії, але переїхала до Америки, коли їй було шістнадцять. Тепер, через одинадцять років, Іґґі отримала права на постійне проживання в США.

Вона поділилася новиною в Інстаграм Сторі. Там схвильована артистка також продемонструвала документ.

«Мене назавжди прийняли до Америки! Щойно поставили печатку!», – мовила знаменитість у кадрі з підписом «Мою ґрін-карту схвалили».

Раніше Азалія поділилася з журналом «Vanity Fair», що вирішила зостатися в Америці після відпустки у Флориді. Правда під час інтерв’ю 2014 року на радіостанціх «Power 106» у Лос-Анджелесі вона трималася іншої версії. Тоді вона зазначила, що вирішила переїхати до США після закінчення середньої школи.

«Я завжди хотіла поїхати до Америки, я направду дуже цікавилася реп-музикою. Мені і як реперу, і як звукорежисеру було цікаво працювати над музикою в студії. Я хотіла зачепитися в музичній індустрії. Думала відвідувати звукорежисерську школу чи щось таке в Америці, де, як мені здавалося, стандарти та якість музичної продукції були значно вищими», – зазначила 27-річна виконавиця.

Саме в Маямі знаменитість і планувала ходити у вищзгадану школу. Сім’я її друзів жила в одному з нею районі, одначе в артистки не було іншого вибору, як протягом кількох місяців жити в готелі.

Вона також розповіла в інтерв’ю, що помітила в Америці ті аспекти, які відрізнялися від уявлюваного нею.

«Усе було геть іншим. Я бачила Америку в фільмах. У кожному фільмі. Мені здавалося, що Маямі – це щось на кшталт Саус-Біч. Я жила в Мірамарі, що геть далеко від пляжу. Ця місцевість не відповідала моїм яскравим очікуванням».