Новини

Іґґі Азалія та Quavo об’єдналися для створення танцювального гімну «Savior»

2 февраля 2018

На початку року Іґґі Азалія зазначила під час прес-конференції на «CES», що співпрацює з Quavo. 1-го лютого реперка нерешті представила згадану пісню. Назва композиції – «Savior».

Тропічний гаус-трек включає слова дуету, у яких виконавці співають про втрату та пошук духовного притулку.

А сьогодні виконавця представила екранізацію треку. Опублікувавши фрагмент кліпу в Твіттері, вона мовила:

«Цей трек не про те, що ви потребуєте чоловіка чи жінку, які прийдуть і врятують ваші стосунки. Тут ідеться про те, що ви сам собі рятівник і самі шукаєте власну внутрішню силу, а також пояснення того, що, трясця, відбувається. Це направду важкий запис для мене. І, гадаю, він буде одним із треків, які мені виконуватимуться нелегко. Бо я майже завжди плачу, коли беруся за нього»

«Savior» – провідний трек із майбутнього альбому Іґґі «Surviving the Summer». Цю платівку виконавиця видасть на новому для себе лейблі «STS». Проте досі неясно, чи залучить австралійка до нового студійника пісні з «Digital Distortion».

У липні минулого року Азалія докоряла в Твіттері гендиректору свого колишнього лейблу Стіву Бартельсу, який відмовив артистці у виданні подальшого матеріалу з «Digital Distortion». «Стів Бартель, на жаль, каже, що не бажає видавати наступний сингл із мого альбому. Такі от справи», – написала тоді Іґґі.