Новини

Іґґі Азалію звинуватили в копіюванні музичного стилю Карді Бі

21 марта 2019

Дж. Вайт, котрий готує композиції для Іґґі Азалії та Карді Бі, не думає, що новий сингл австралійки «Sally Walker» – це копія треку «Money», який виконує американка.

Іґґі почали критикувати в мережі, щойно вона представила минулого тижня (15-го березня) вищезгаданий сингл.

«Іґґі Азалія дійcно прийшла до студії та сказала продюсерам: «Ви чули пісню Карді «Money»? Еге ж, зробіть мені таку саму»», – ідеться в одному з коментарів.

Одначе продюсер Дж. Вайт став на захист білявки. Той зазначив, що схоже звучання пов’язана лише з одним: над обома треками працював він.

«Насправді, це не так», – відповів автор композицій на критику, перш ніж прокоментував твіт іншої особи, у якому було припущення, що продюсер просто скористався аналогічною формулою для створення обох синглів.

«А що, якщо Іґґі не цупила в Карді Бі останній сингл? Може, у них просто один продюсер, котрий попрацював над обома треками, які перемагають у чартах завдяки звучанню?» – ідеться в публікації.

«Правильно!» – засвідчив свою згоду з цим припущенням продюсер.

Самі реп-виконавиці ще не коментували подібності двох пісень.

Очікується, що Азалія додасть «Sally Walker» до нового альбому – довгоочікуваного наступника її дебютного «The New Classic» за 2014 рік. Видати свіжий диск артистці заважали суперечки з лейблами.