Новини

Ґіґі Гадід і Зейн Малік розбіглися після двох років разом

14 марта 2018

Ґіґі Гадід відновила статус однієї з найбажаніших супутниць. 22-річна манекенниця та її колишній обранець Зейн Малік учора повідомили в Твіттері, що припиняють бути парою.

«Оголошення про розлучення часто виринають безособово, бо неможливо дібрати слова для опису того досвіду, який люди здобули за кілька років… не тільки в стосунках, а й узагалі, – написала Ґіґі. – Я вдячна за любов, час й уроки життя, які З і я розділили. Хочу зазначити, що бажаю йому тільки найліпшого, а також і надалі буду підтримувати його як друга, якого я поважаю та люблю»

Зі свого боку Малік написав, що він із Ґіґі мав «неймовірно значущі, повні кохання та веселощів стосунки». Іще він зазначив:

«Я глибоко поважаю Ґіґі та вдячний їй як дівчині та подрузі. Вона має неймовірну душу. Я вдячний усім нашим шанувальникам за повагу до цього важкого рішення та нашої теперішньої конфіденційності. Хотіли, щоб ця новина спершу пролунала від нас. Ми вас любимо»

Попри такі теплі коментарі після розлучення Зейн, схоже, більше не стежить за колишньою дівчиною за сторінками колишньої дівчини та її матері Йоланди Гадід в Інстаграмі. Вони ж досі зацікавлені його обліківкою.

Поки одні шанувальники розбиті та засмучені розколом пари, деякі інші занепокоєні татуюванням Зейна на грудях, яке, як вважають, є зображенням очей Ґіґі. Одна з фанів написала: «Зейн може відписатися від Ґіґі, але він не відпишеться від тату»

Гадід і Малік вперше викликали чутки про роман у листопаді 2015-го, коли вони разом залишили афтепаті «American Music Awards». Пізніше знаменитості підтвердили чутки: 2016-го вони як пара з’явилися на «Met Gala». Пара мала коротку перерву в стосунках після гала-концерту, але минулого року вони знову почали зустрічатися.