Новини

Інтернет шаленіє: Селена Ґомез уподобала знімок Джастіна Бібера

30 марта 2020

Селена Ґомес і Джастін Бібер уже давно не разом, але те, що виконавиця скоїла на вихідних, спричинило бурхливу реакцію публіки. Артистка створила тренд у соцмережах після того, як її заскочили на вподобаннях кількох знімків в інстаграмі.

Першу світлину, котра нещодавно сподобалося знаменитості, виклав актор Мойзес Аріас. На ній видніється татуйований живіт актора. Зображення він прокоментував «Життя головоріза» (алюзія на татуювання Тупака Шакура).

Тим часом друга світлина зроблена ще тоді, коли Селена зустрічалася з Джастіном. На знімку співачка пестить шию колишньому хлопцеві під час їхніх посиденьок на природі.

«Вона поклала руки на його шию», – читаємо в словесному обрамленні до світлини.

Але згодом Селена зняла вподобання з обох знімків. Це спонукало людей на роздуми, що вона позначила зображення випадково.

Одначе це не знеохотило численних користувачів ділитися бурхливими відгуками.

«Селена Ґомаз уподобала знімок Джастіна Бібера з голим торсом… Я повторюю: Селена Ґомаз уподобала знімок Джастіна Бібера з голим торсом… Ця дівчина справді одержима цілковито одруженим чоловіком»; «Джастін біля будинку Селени після того, як дізнався, що вона вподобала його знімок», – поділилися здивуванням і жартами дві особи.

Дехто заходився захищати виконавицю:

«Коли Джастіну та Гейлі сподобалося якесь зображення Селени, ніхто нічого не казав, але тепер дехто взявся дорікати Ґомез»; «Припиніть наїжджати на Селену. Вона, мабуть, навіть не знала, що це він, і тому прибрала вподобання».

Селена та Джастін зустрічалися й поривали протягом п’яти років, перш ніж розбіглися остаточно 2018-го.

Потому виконавець пісні «Baby» одружився з Гейлі Болдвін. Гітмейкерка «Come and Get It» нині сама. Раніше Ґомез, за чутками, зустрічалася з Найлом Гораном, але останній спростував ці побрехеньки.