Новини

Jonas Brothers возз’єднуються під новою назвою та зі свіжим репертуаром

19 февраля 2019

Шанувальники Jonas Brothers, увага! Повідомляють, що ваш улюблений гурт планує возз’єднання через шість років після розпаду. Численні джерела підтвердили виданню «Us Weekly», що сімейний колектив позбудеться зі своєї назви слова «Brothers», тож іменуватиметься просто JONAS.

Разом із цим, повідомляє «The Sun», повернення відбудеться з новою музикою та документальною стрічкою. В останній, власне, і йтиметься про дорогу на сцену через шість років.

«Це буде одне з найгучніших музичних возз’єднань за тривалий період. Ні для кого не секрет, що перед ліквідацією колективу брати Джонас не дуже ладнали між собою. Але кров густіша за воду, тож вона склеїла їх докупи через роки після роз’єднання», – мовив інсайдер. 

Джерело також додало:

«Після втішання сольними успіхами та роботою над особистими проектами, вони відчули, що нині – саме час возз’єднуватися».

Для тих, хто не стежив за членами колективу після їхнього розриву: Нік Джонас видав успішний самостійний матеріал, а також знявся в фільмах; Джо Джонас очолив гурт DNCE; Кевін Джонас зосередився на сімейному житті.

Жоден із братів не прокоментував цю звістку. Одначе шанувальники бенду вже шаленіють у соцмережах.

«Відновлення Jonas Brothers було б найкращим із того, що може статися в 2019 році. Мені потрібно, щоб це сталося!» – зазначила одна шанувальниця.

Інша просто виклала ґіфку з Майклом Скоттом (персонажем Стіва Карелла), який вигукує: «О, Боже! Добре, що це відбувається!»

Брати Джонас раніше спричинили чутки щодо свого повернення. На початку минулого року активувалася їхня групова обліківка в Інстаграмі. Але Нік пізніше розвінчав ці припущення. 

«Ми просто зависали разом на вихідні, і тоді, гадаю, наш Інстаграм був перезапущений або відкритий заново. Гм, але я можу сказати, що наразі в нас заплановане возз’єднання. Проте ніколи не кажи «ніколи»», – зазначив тоді виконавець.