Новини

Кайлі Міноуґ спростовує звістки про фотомонтаж своїх сідниць

9 октября 2017

Кайлі Міноуґ змушена захищати себе після того, як її звинуватили в надто наполегливому редагуванні знімків для календаря. Чимало її шанувальників почали обговорювати в Інстаграмі, що виконавиця видається якоюсь інакшою.

На звабливому знімку, зробленому у відомому готелі Лос-Анджелеса, артистка демонструє свої принади у високих барвистих шортах. Видно, що вона насолоджується на білому балконі кавою та краєвидом мальовничого Беверлі-Гіллз.  

Але уважні користувачі помітили явний вигин стіни трохи вище сідниць 49-річної знаменитості, що змусило їх висунути свої припущення про недбалу обробку.

 

«Кайлі, обкладинка демонструє жахливий фотошоп. Будь ласка, виправ це», «Чому стіна вигнута?», «Не вистачає стіни», «Велична та спокуслива, але що зі стільцем позаду тебе?», «Сподіваюся, що не весь календар буде фотошопленим», – такі коментарі залишили користувачі.

Відповідаючи на закиди, через кілька годин Міноуґ виклала ще один знімок із календаря. «Любі, ви має орлині очі! Я повідомлю управління готелю, щоб вони виправили свої стіни, але це – частина шарму!», – написала в коментарі виконавиця пісні «Can’t Get you Out of My Mind».

 

Разом із припущеннями про візуальну підробку, повідомляють, що нині Кайлі також готується до роботи над чотирнадцятим студійником, який планує видати наприкінці цього року.