Новини

Каміла Кабелло поділилася планами стосовно альбому

21 сентября 2017

Після раптового виходу з колективу Fifth Harmony кубинсько-американська виконавиця встигла попрацювати над деякими треками з Pitbull’ем, J Balvin’ом і Cashmere Cat. Нині вона поринула в запис сольної платівки.

«Сподіваюся видати перші кілька пісень до літа, а потім, маю надію, восени представлю альбом», – зазначила співачка в коментарі для журналу «Fault».

Хоча її взаємини з одногрупницями, які продовжили роботу як квартет, закінчилися на сумній ноті, 20-річна Каміла мовила, що поважає колег. Проте свій шлях у музиці, зазначила виконавиця, їй був необхідним:

«Гадаю, найстрашніший момент – це коли ви залишаєте успішний проект, щоб дати зелене світло новій мрії, розпочати новий шлях, повний самопізнання і питань, на котрі тільки самі можете дати відповідь. Та навіть коли я відчуваю вдячність за можливість бути частиною свого колишнього гурту, вираження себе як артистки стало необхідністю».

Також Каміла додала: «Я завжди писала. І не тільки для себе. А все тому, що справді бажала бути автором пісень. Думаю, під час написань я відшукала власний голос артистки й особи, і щодня я все більше відкриваю в собі це».