Новини

Каміла Кабелло поділилася подробицями боротьби з психічною недугою

2 мая 2018

Це – психічні стани, коли люди можуть відчувати потребу повторювати певні процедури або прокручувати в голові певні думки, які вони не можуть контролювати. Каміла часто зіштовхувалася з останнім процесом, але тепер відчуває, що може справлятися з цим.

«ОКР – це дивно. Тепер я з цього сміюся, – зазначила виконавиця в інтерв’ю. – У кожного є свій спосіб боротися зі стресом. У моєму випадку, якщо я чимось дійсно знервована, то я думатиму про це знову і знову. І немає значення, скільки разів я дійду до вирішення. Я відчуваю, що станеться щось погане, якщо я не думатиму про це».

Гаванська хітмейкерка якийсь час не знала про свій стан. Але щойно збагнула, що з нею знову це коїться, навчилася боротися з розладами: 

«Нині я відчуваю, що значно посилила контроль. Аж до того, що ловлю себе на думці: «Ага! Гаразд, це всього мій обсесивно-компульсивний розлад». Я вчетверте запитаю про це в мами, а вона відповість: «Це – обсесивно-компульсивний розлад. Ти маєш це відпустити»».

Відтоді, як Каміла вийшла з гурту Fifth Harmony 2016-го року, вона продовжує насолоджуватися успішною сольною кар’єрою.

«Мені подобалося приймати всі ці рішення, бо так я готуватиму повноцінний, на мій погляд, продукт, – усміхнулася Каміла. – Це наче робити для себе каву або сніданок. Вони смакують ліпше, аніж у ресторані, оскільки вони – твої, зроблені тобою. Ось як я все це сприймаю».