Новини

Каньє Вест дійсно бажає записати Дуа Ліпу для «Yandhi»?

22 марта 2019

Повідомляють, що Каньє Вест планує об’єднати з Дуа Ліпою зусилля для запису нового альбому. Гіп-гоп-суперзірка нині працює над гаряче очікуваним альбомом «Yandhi». Серед виконавців, яких він, подейкують, запросив до студії – Кід Каді та Young Thug. Кажуть, що й голос покійного XXXTENTACION у запису лунатиме.

Студійник уже спіткали численні негаразди. Він мав дістатися публіці ще в листоаді 2018-го, але Каньє повідомив, що диск не готовий. Нині ж артист вельми зацікавився британською колегою Дуа Ліпою. Чоловік Кім Кардашіан бажає чути її у своїх композиціях. А виникло це бажання після зустрічі з Ліпою на церковній службі.

«Каньє невимовно вражений голосом Дуа, і він знає: нині вона дійсно бажана в індустрії. Він зустрів її на церковній службі, яку щонеділі проводить у Лос-Анджелесі , і тепер прагне заманити її на борт», – повідомив ресурсу «The Sun» інсайдер.

До слова, трек Дуа Ліпи з Кельвіном Гаррісом «One Kiss» був одним із найгучніших шлягерів минулого літа. І 41-річний артист, як повідомляють, прагне відтворити цю магію.

«Вона вже об’єднала зусилля з Кельвіном Гаррісом, і Вест побачив, як успішно це було з комерційної точки зору. У нього є кілька пісень, котрі, на його думку, будуть ідеальними для Дуа, і він дійсно бажає долучити її до свого наступного альбому «Yandhi»», – додало джерело.

Захоплення взаємне, оскільки 23-річна виконавиця одного разу надала перевагу гітмейкерові пісні «Stronger». Якось артистці запропонували обрати між Каньє й Тейлор Свіфт. Коли молода зірка вказала на репера, у її бік полилося чимало обурливих коментарів і навіть погроз.

В інтерв’ю дляя журналу «Rolling Stone» Ліпа пояснила свій вибір: «Я не думала про їхню сварку. Я думала про їхню музику, і Тейлор неймовірна. Але я більше шаную гіп-гоп, тому, певно, й надала перевагу Каньє».

Виконавиця «New Rules» також підтвердила своє бажання працювати з майстрами речетативу над своїм наступним альбомом. «Я ще не вирішила, яких артистів запрошувати, але, мабуть, знайдеться місце для гіп-гоперів», – зазначила Дуа в коментарі для «Daily Star».