Новини

Каньє Вест підтвердив дату видання нового диска «Jesus Is King»

17 сентября 2019

Поки довгоочікуваний обіцяний «Yandhi» так і не з’явився, його місце зайняв черговий альбом. Це буде перший диск Веста за п’ять років після прем’єри «ye», і, як очікується, він відображатиме його євангельські сесії, проведені під час недільних служб.

Дружина Веста Кім Кардашіан-Вест уперше анонсувала появу «Jesus Is King» публікаціями в соцмережах, де вказала дату видання (27-ме вересня), назву платівки та кількість пісень. Тепер і Каньє підтвердив ці дані.

Під час недільної служби в Атланті минулими вихідними він звернувся з промовою до шестисот гостей, які відвідали Місіонерську баптистську церкву «Відродження», щоб поглянути на виступ переможця «Греммі». На кадрах нижче репер підтверджує дату видання.

Іще Вест підтвердив видання диска «Jesus Is King» оновленням на офіційному сайті. Нині там є скриншот посту Кардашіан, у якому зображені трекліст альбому, розкрита Біблія та жовтий блокнот із біблійними фразами.

У травні Каньє дражнив новою піснею під назвою «Brothers», котра потім з’явилася в збірці саундтреків до серіалу «Історії» (в оригіналі – «Tales»). Також репер долучився до створення пісень «Puppet» Tyler, the Creator’а, «Mixed Personalities» від YNW Melly, «I Love It» Lil Pump’а та представив уривок треку з «Jesus Is King» під назвою «Water» на недільній службі під час «Коачелли». Іще він став продюсером свіжої пісні Pusha T «Sociopath».