Новини

Каньє Вест запросив шанувальника-безхатченка до студії на реп-сесію та напій

1 октября 2018

Зустріч одного з найзаможніших представників гіп-гоп-індустрії та безпритульного відбулася 29-го вересня. Артист поспілкувався з фаном у студії звукозапису та пригостив того коктейлем.

Запрошений, котрий виявився майстерним виконавцем на ім’я Ніно Блю, заснув поблизу «Electric Lady Studios», що в Нюю-Йорку, із прагненням зустріти творця «The Life of Pablo». Знаменитий артист якраз завітав до міста для участі в шоу «Saturday Night Live».

28-річний бродяга, як повідомляють, розповів Каньє, що кілька днів тому також його чекав біля апартаментів.

«Я просто хочу, щоб усі знали: якщо ти про щось мрієш, або відчуваєш, що призначений для чогось, прямуй за цим до самого, трясця, кінця, позаяк ти не знаєш, що може насправді статися, – мовив Ніно в інстаграм-відео, яке виклав Каньє. – Усесвіт працює в якийсь дивний спосіб. Почуваюся благословенним на зустріч із Каньє Вестом».

Ніно розповів «The New York Post», що репер запросив його до студії звукозапису на сорокахвилинне спілкування, полунично-ківовий смузі та «якийсь дуже екзотичний на смак суп».

«Він сказав, що ми – як вартові галактики, бо захищаємо світ за допомогою музики, – додав Ніно. – Він сказав мені, що я добре читаю реп, що я добрий, що йому подобається моя енергія та мої міркування».

Проте за даними «PageSix.com», Ніно почав «надокучати» чоловікові Кім Кардашіан, тож охорона попросила його залишити територію. А після того, як бодіґарди провела зайду до дверей, він іще кілька годин стовбичив на вулиці.

Про добрий учинок репера стало відомо через кілька годин після того, як артист підтвердив зміну свого професійного імені на «YE».

«Я офіційно відомий як Каньє Вест. Тепер я – YE», – твітнув репер у суботу.