Новини

Каньє Веста посмажили в мережі після падіння з коня під час церковної служби

13 января 2020

Чоловіка Кім Кардашіан потролили в інтернеті після того, як він гепнувся з коня. Репер спробував відтворити поїздку Ісуса, котрий прямував на віслюкові до Єрусалима. Але завершилося це відтворення недобре.

Каньє, одягнений у білий халат, мав незграбний вигляд. Хтось інший від тварину до сцени за повід, одначе кінь збудився і нещадно скинув наїзника зі своєї спини.

Перед тим, як автор альбому «Jesus Is King» звалився, ще двою людей безрезультатно намагалися заспокоїти коня. Коли ж реп-артист упав додолу, тварину вивели з будівлі. Поки тривала вся ця суєта, хор на сцені не припиняв співати й танцювати.

«Цей ніґ* вкотився на коні до церкви й зробив із себе повного дурня»; «Каньє справді намагався покататися на коні (ослі) в церкві. Дуже погано, що він звалився. І… ослом дня стає Каньє Вест», – не пошкодували іронії в коментарях.

Каньє Вест розпочав свої євангельські вистави торік після того, як оголосив себе знову народженим християнином. Відтоді репер видав два релігійні альбоми, останній із яких «Jesus Is Born».

У нових треках, про котрі відгукнулися неоднозначно, ви не почуєте старого Каньє, який любив проклинати та розповідати про наркотики й статеві зносини. Артист пообіцяв більше ніколи не виконувати свої шалені пісні, оскільки старається наблизитися до Бога. Вест зазначив, що змінить свою тексти композицій, щоб вони були натхненні Всевишнім.

«Тепер, коли я на служінні Христу, моя робота полягає в поширенні євангелій, аби люди могли знати, що Ісус зробив для мене. Я поширив чимало думок. Був час, коли я дав вам знати, що висока мода зробила для мене. Я дав вам знати, що зробив для мене коньяк. Але тепер я даю вам знати, що Ісус зробив для мене», – пояснив він.