Новини

Каньє Весту запропонували власний епізод у популярному мультсеріалі

16 мая 2019

Учора виробники «Ріка та Морті» повідомили, що довгоочікуваного сезон дістанеться шанувальникам у листопаді.

Обговорюючи цього тижня повернення шоу, творці Ден Гармон і Джастін Ройланд пригадали те, наскільки репер захоплюється шоу. Артист якось написав твіт, щоб відсвяткувати новину про появу свіжих серій. А ще торік герої анімаційної стрічки привітали його з днем народження святковою піснею.

«Ми, трясця, любимо Каньє, дядьку, – розповів Ройланд представникові «The Blast». – Він сповнений духом, генієм, мрійністю. Якби цьому хлопцеві допомогли втілили всі ідеї, які рояться в нього в голові, то це був би другий довбаний Ілон Маск».

Джастін додав: «Приходь, зависнемо разом, напишеш із нами новий епізод «Ріка та Морті». Це буде серія Каньє. Це буде неймовірно».

Дует творців звернувся до Веста зі словами, що завжди раді його появі в шоу. Гармонд продовжив: «Я дам йому серію. Повідомляю про це офіційно. У нас є сімдесят! Він може отримати один. Каньє, ти можеш мати серію».

Торік Каньє, щойно дізнався про сімдесят перший епізод, зазначив: «Це найкраща новина. Це моє улюблене шоу. Я бачив кожну серію щонайменше п’ять разів».

Щодо телевізійних проектів чоловіка Кім Кардашіан, то на початку цього місяця повідомили про його намір заснувати шоу, у котрому зніметься і Джейден Сміт.