Новини

Карді Бі дісталася перша кінороль

20 марта 2019

Стрічка заснована на статті «Hustlers At Scores», опублікованій у «The Cut» 2015-го року. Там ішлося про групу стриптизерок, які збагатилися за рахунок заможних працівників Волл-стрит.

Про приєднання Карді до знімальної команди свідчить оголошення у Твіттері.

Авторкою сценарію та режисеркою фільму стала Лорін Скафарія. Дата прем’єри фільму поки не встановлена.

У своїй заяві Адам Фоґелсон, голова виробничої компанії «STX Films», зазначив:

«Ми не могли бажати захопливішої чи талановитішої команди. Із радістю попрацюємо з Дженніфер, Елейн і Бенні, щоб перенести цю несподівану, розважальну й подекуди шокуючу історію на великий екран для глядачів усього світу».

«Я дуже рада, що маю можливість працювати з цією динамічною групою жінок, – додала Скафарія. – Ми вдячні за те, що зібрали таку потужну команду, і не можемо дочекатися початку знімань наприкінці тижня».

Нещодавно Карді представила друге сумісне творіння з Бруно Марсом – сингл «Please Me». Трек став першою новою музикою від реп-артистки відтоді, як вона ершою переможницею в номінації «Найкращий реп-альбом» на «Греммі».

Останніми місяцями зірка дражнила виданням більшого обсягу нової музики. Іще вона з’явилася в першому сольному альбомі Offset’а «Father Of 4». Попереду в Карді – резидентство в Лас-Вегасі та місія гедлайнерки на фестивалях «Wireless» і «Longitude» улітку.