Новини

Карді Бі поділилася ще одним фрагментом неопублікованої пісні, присвяченої доньці Калче

14 мая 2020

Поки шанувальники з нетерпінням чекають її наступного альбому, Карді Бі пригостила послідовників новим фрагментом свого невиданого треку, присвяченого дочці від Оффсета. З нагоди Дня матері реперка заскочила в інстаграм лайв, де й продемонструвала частину твору.

«Відтоді, як я побачила на сонограмі твою маленьку руку, Ноги ослабли, щойно я побачила твоє серцебиття. Я плакала за тебе, молилася за тебе, навіть утратила сон. Маленьке життя, що зростає в мені, Увесь світ вмирає від бажання це побачити. Я ж просто хотіла трохи часу для себе. Це вторгнення в приватне життя», – повідомляє Карді в пісні, яку супроводжує кліп.

Бі записала композицію 2018-го, коли виношувала Калче та записувала пісні для свого дебютного альбому-переможця «Греммі» «Invasion of Privacy».

Раніше, коли Карді святкувала перший рік від народження дочки (у липні 2019-го), вона оприлюднила іншу частину пісні. В тій частині лунає фрагмент синглу співачки Ів «Love Is Blind» 1999 року.

«Дякую всім за те, що побажали моїй милій дитині щасливого дня народження», – зазначила майстриня церемоній із Бронксу в тогочасному інстаграм-дописі поряд із відеоколажем чада.

Артистка також додала:

«Я створила цю пісню напередодні комплектування альбому й того, як Ів увімкнула мені зелене світло для використання біта, за що я настільки вдячна! Вона справжня!»

Про те, чому пісня не потрапила до вельми успішного дебютника, Карді тоді повідомила:

«Я не доробила її вчасно, адже, як ви можете почути, вона звучить страшенно холодно. Я не могла досягнути правильного звучання навіть після численних читань, навіть після намагань заміксувати це, воно все одно звучало кволо. Люблю свою дитину, вона змінила моє життя».