Новини

Карді Бі: «Я хвилююся, що моя дитина забуде про мене»

10 апреля 2019

Виконавиця «Bodak Yellow» описала, наскільки важко поєднувати материнство із її надзвичайно успішною музичною кар’єрою під час «Beautycon Festival» у Нью-Йорку. Подія відбулася минулими вихідними, 6-го – 7-го березня. За словами Карді, усе виявилося значно складнішим, аніж вона очікувала.

26-річна зірка, котра прибула на захід на чотири години пізніше (прямувала після шоу в Лас-Вегасі), зазначила, що хвилюється через свій мандрівний стиль життя, оскільки донька Калче може забути про неї.

«Це дуже важко. Найважчий із усіх викликів. Я навіть не люблю говорити про це, адже це дуже важко. Я, наприклад, не бачила свою маленьку два дні, бо була у Вегасі. Нині я тут. І це важко ще й тому, що на думку спадає: «Чорт, чи забуде вона мене за два дні?»», – зазначила знаменитість, як повідомляє «Daily Mail Online».

Карді визнала, що недооцінила реалії материнства, і раніше думала, що зможе найняти няню для подорожі з нею та її донькою.

«Коли я була вагітна, я думала, це буде легко. Я просто найму няню, і моя дитина зажди й усюди буде зі мною, – продовжила Карді Бі. – Але щойно у вас з’являється малюк, то важко обрати няню, бо ви його нікому не довіряєте!»

Коли йдеться про догляд за малечею, реп-артистка розраховує на допомогу своєї матері та сестри Геннессі Кароліни. Але, за словами виконавиці, було б занадто очікувати від неньки, що та їздитиме з міста до міста по три доби. До того ж, її чоловік Offset також насолоджується плодами слави зі своїм гуртом Migos, тож пара рідко перетинається в одному населеному пункті.

«На додаток до цього, я та її татусь завжди перебуваємо в різних місцях. Я раніше думала: «О, в Атланті ми зупинимося в цьому будинку, або в цьому, або в цьому». Але ми навіть вдома не були вже два місяці!» – зітхнула виконавиця.

Одначе, колишня стриптизерка, чия грошова мантра – «захищати торбину», впевнена, що її важка робота окупиться, коли вона придбає на вісімнадцятиріччя Калче спорткар.