Новини

Кайлі Міноуґ виклала тизер синглу-повернення «Dancing» і трекліст нового альбому

17 января 2018

Повна презентація треку стане першим релізом австралійки з 2016-го року, коли вона оприлюднила «Wonderful Christmastime», і її першим неріздвяним синглом з моменту видання 2014-го «I Was Gonna Cancel».

Кайлі виклала в Інстаграмі залаштункове відео, у якому каже: «Я пообіцяла шанувальникам, що вкладу в цей запис усе своє серце, і я дотрималася слова. Я могла це зробити, і це виявилося випробуванням, веселощами та користю».

Під звучання кантрі-гітари на тлі вона продовжила: «Усе пішло геть іншим напрямком, але досі дуже відчутно, що це запис Кайлі».

Сингл дістанеться слухачам уже цієї п’ятниці, 19 січня. А от платівка «Golden» очікується пізніше. Артистка поки не окреслила точної дати релізу, але поділилася треклістом альбому. Із ним можна ознайомитися нижче.

1. ‘Dancing’

2. ‘Stop Me From Falling’

3. ‘Golden’

4. ‘A Lifetime To Repair’

5. ‘Sincerely Yours’

6. ‘One Last Kiss’

7. ‘Live A Little’

8. ‘Shelby ’68’

9. ‘Radio On’

10. ‘Love’

11. ‘Raining Glitter’

12. ‘Music’s Too Sad Without You’

Торік Міноуґ підписала рекордингову угоду з «BMG». Президент лейблу Алексі Корі-Сміт розповіла тоді «Music Week»: «Ми прагнемо створити видатний, величний класичний поп-запис Кайлі. Вона тридцять років у справі, і тепер вона ліпша, аніж коли-небудь. Є стільки всіляких можливостей з нашого боку. Це й мультимедійні технології для документального фільму чи книжки – усе можливо. Вона просто найвизначніша артистка».