Новини

Кельвін Гарріс представив другий кліп «Feels» із Кеті Перрі, Фарреллом Вільямсом і Біґом Шоном

21 сентября 2017

Кельвін Гарріс представив другий кліп на сингл «Feels». Ні спецефектами, ані заплутаним сюжетом він цього разу не дивував. Натомість артист знову зібрав на знімальному майданчику колег-знаменитостей.

У першому музичному ролику шотландський діджей із трьома колегами – Кеті Перрі, Фарреллом Вільямсом і Біґом Шоном – опинився на безлюдному острові. У новому ж творінні всі вони втілили учасників музичного гурту. Гарріс узяв до рук бас-гіатру, Фаррелл заспівав і сів за фортепіано, Перрі та Шон узяли мікрофони.

 

Пісня потрапила до п’ятого студіника Кельвіна «Funk Wav Bounces Vol. 1». Платівку діджей видав у червні. Пісня ознаменувала припинення публічної сварки Кельвіна та Кеті, яку вони влаштували в Твіттері. А все почалося аж 2011 року, коли Перрі розгнівалася через рішення Гарріса скасувати виступ. Шотландець мав виступати перед артисткою, але в останню хвилину відмовився. Пізніше приводом для чвар послугували перипетії, пов’язані з виходом кліпу «Bad Blood» Тейлор Свіфт, яка тоді була дівчиною Гарріса.