Новини

Кельвін Харріс став найвисокооплачуванішим діджеєм світу

21 сентября 2017

Кельвін Харріс заслужено може пишатися своєю працьовитістю. За підсумками своєї діяльності за 2013–2014 роки відомий шотландський діджей та продюсер став найбільш оплачуваним диск-жокеєм світу. Згідно з інформацією журналу «Forbes», 30-річний музикант за рік заробив 66 мільйонів доларів – це на 20 мільйонів більше, ніж минулого року. Видання зазначає, що Кельвіну навіть вдалося обійти найуспішнішого репера сучасності Джея Зі.

«Останні три роки ми спостерігаємо фантастичний підйом танцювальної музики. Я просто опинився у потрібному місці в потрібний час»,– так прокоментував свої досягнення колишній хлопець Ріти Ори.

На другому місці опинився Девід Гетта, який заробив більш ніж вдвічі менше від лідера – лише 30 мільйонів. Третю сходинку поділили Тієсто та Авічі: кожен з них за останній рік покращив свій бюджет на 28 мільйонів.

Нагадаємо, що рік тому Кельвін Харріс потрапив Книги рекордів Гіннеса. Шотландський продюсер став єдиним артистом у світі, котрому вдалося з одного альбому відрядити відразу дев’ять композицій до найкращої десятки синглового хіт-параду Британії.